Επενδυτικές προτάσεις

Προσφέροντας  ευκαιρίες  ανάπτυξης πέρα από τα συνηθισμένα.

 

Βασική επιδίωξη κάθε επενδυτή είναι η ασφαλής και κερδοφόρα τοποθέτηση του κεφαλαίου του. Σημαντική υπηρεσία της εταιρίας μας είναι η εύρεση της καλύτερης διαθέσιμης επενδυτικής ευκαιρίας στην Ελλάδα που, σε συνδυασμό με την μελέτη εφικτότητας ανάπτυξης του έργου, εξασφαλίζουν με διαφάνεια και εξ αρχής την επιτυχή έκβαση της επένδυσης.

Οι εναλλακτικές ευφυείς λύσεις ανάπτυξης και η ολοκληρωμένη φροντίδα υλοποίησης μας καθιστούν πρωτοπόρους στην ανάπτυξη επενδύσεων.

Βασική αρχή μιας πετυχημένης επένδυσης είναι η σωστή χρονική στιγμή (timing) για την υλοποίησή της. Η Ελλάδα, ένας από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου με την απαράμιλλη Πολυνησία της, προσφέρει πλήθος επενδυτικών ευκαιριών λόγω της οικονομικής συγκυρίας.

Μά­θε­τε πε­ρισ­σό­τε­ρα σχε­τι­κά με τις επεν­δύ­σεις »

Greece_estate

Βίλλες

Αποκτήστε ξεχωριστή βίλλα στην Ελλάδα όπως και όπου ακριβώς τη θέλετε.

 

Οι περισσότεροι αγοραστές πολυτελών κατοικιών επιλέγουν την αγορά από τα σχέδια, κάτι που προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως: επιλογή περιοχής- οικοπέδων, προσαρμογή αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σύμφωνα με την επιθυμία τους, επιλογές υλικών και τέλος, την απόκτηση μίας μοναδικής βίλλας.

Η επιλογή οικοπέδου σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω της πρωτοποριακής φόρμας Personal Land Finder. Έμπειροι αρχιτέκτονες  θα σας καθοδηγήσουν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό λαμβάνοντας υπ' όψιν τις προσωπικές σας επιλογές. Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, η μελλοντική κατοικία σας παραδίδεται σε 3d εικόνες (εσωτερικά και εξωτερικά) για να έχετε τη δυνατότητα περαιτέρω αλλαγών –βελτιώσεων αλλά και ξεκάθαρης εικόνας της κατασκευής.

Όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η κατασκευή αναλαμβάνονται υπεύθυνα από την εταιρία μας. Δεσμευόμαστε για τον βιώσιμο και περιβαλλοντικά φιλικό σχεδιασμό, όπως και για τις αξεπέραστες μεθόδους κατασκευής.

Μά­θε­τε πε­ρισ­σό­τε­ρα για τις Luxury Villas »