Inner_banner_company

Εξοχική κατοικία - Υπηρεσίες

Στόχος των αρχιτεκτονικών μας προτάσεων είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, μέσω της σύζευξης καλαισθησίας και χρηστικότητας δίχως ακραίες αρχιτεκτονικές επιλογές. Ο κτιριακός σχεδιασμός, προσαρμοσμένος στην ανθρώπινη κλίμακα χωρίς υπερβολές, δημιουργεί έναν ζεστό και οικείο χώρο.

Η έμφαση που δίδεται στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο με συνδυασμένη χρήση υγρού στοιχείου και πρασίνου δημιουργεί, μέσω της αντανάκλασης – νερού και γυάλινων επιφανειών, ψευδαισθήσεις σχετικά με τα πραγματικά όρια των χώρων και με το πώς διεισδύει ο ένας ανάμεσα στον άλλον.

Οι λιτές αρχιτεκτονικές επιλογές και η αποφυγή χρήσης εκτεταμένων ιστορικών και τοπικιστικών στοιχείων δημιουργούν ένα αποτέλεσμα με δικό του χαρακτήρα ενταγμένο στο σήμερα. Οι ιδιαίτερες προτιμήσεις του πελάτη μπορούν να επηρεάσουν αποφασιστικά το σχεδιασμό και τη λειτουργική οργάνωση των χώρων του σπιτιού.

Σύμφωνα με μακροχρόνιο έλεγχο δειγματοληπτικών στοιχείων από ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών, τα σημαντικότερα κριτήρια για την αγορά τους ήταν τα εξής:

  • Τιμή
  • Σχέδιο
  • Θέα θάλασσα
  • Εύκολη προσβασιμότητα
  • Ποιότητα κατασκευής
Βάσει αυτών των σημαντικών κριτηρίων, η Genecon Real Estate Greece έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα, διότι διαθέτει:

ΤΙΜΗ ασυναγώνιστη – από την αρχή με τη συμπλήρωση της φόρμας Personal Land Finder έχετε πρόσβαση στα διαθέσιμα οικόπεδα της περιοχής που επιθυμείτε μέσα από συγκριτικά στοιχεία (BEST VALUE FOR MONEY) όπως: τιμή, έκταση, περιοχή, θέα θάλασσα, απόσταση από ακτή. Με αυτό τον τρόπο είστε σε θέση να αποκτήσετε το καλύτερο οικόπεδο στην πιο συμφέρουσα τιμή, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε το συνολικό κόστος κατασκευής από την αρχή.

Τα πλεονεκτήματα του να αγοράζεις σπίτι από τα σχέδια είναι μοναδικά. Αυτό συμβαίνει διότι η τιμή ορίζεται από την αρχή ΣΤΑΘΕΡΗ χωρίς «πονηρές» χρεώσεις. Μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής σε 12 μήνες, ο αγοραστής έχει κερδίσει ως 15% ΣΙΓΟΥΡΑ (εξαιτίας των συνεχών αυξήσεων των τιμών των υλικών).

Η αποπληρωμή γίνεται σταδιακά με την πρόοδο του έργου έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ο καλύτερος οικονομικός προγραμματισμός αλλά και η διασφάλιση του αγοραστή.

ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ διότι δεν οφείλετε φόρο μεταβίβασης (ΦΠΑ 19%) επί της ολικής αξίας του ακινήτου, όπως προβλέπεται για τις μεταβιβάσεις ακινήτων, επειδή οικοδομούμε στο ήδη αποκτημένο από σας οικόπεδο.

Η αγορά κατοικίας απευθείας από τον κατασκευαστή και τα σχέδια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή και αυτός είναι ο λόγος που συνεχώς όλο και περισσότεροι αγοραστές την προτιμούν, εκτιμώντας τα πλεονεκτήματά της.

ΣΧΕΔΙΟ: Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η επιλογή να αγοράζεις από τα σχέδια είναι μοναδική, καθώς σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων σχεδιάζετε το σπίτι των ονείρων σας έτσι όπως το είχατε φανταστεί. Αλλά και αν δεν το είχατε φανταστεί, θα σας παρουσιαστεί μεγάλη ποικιλία επιλογών ώστε να διαλέξετε την ιδανική για εσάς κατοικία, τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε υλικά.

Προαιρετικά γίνεται και σχεδιασμός εσωτερικών χώρων και décor από εξειδικευμένους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων.

Η Genecon Real Estate Greece προτείνει σχέδια εξοχικών κατοικιών (GENECON HOUSES 2009) με αρχιτεκτονική άποψη και εργονομία.

Τέλος, με αυτόν τον τρόπο λαμβάνετε αναλυτικά το κόστος και το πρόγραμμα των εργασιών, έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του συνολικού προϋπολογισμού και του προγράμματος υλοποίησης, καθώς επίσης και σειρά φωτορεαλιστικών απεικονίσεων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ: Στη χώρα με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο (16.000 χμ.), η εύρεση οικοπέδου είναι υπόθεση Genecon.

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας Personal Land Finder ενεργοποιείται η μεγαλύτερη βάση δεδομένων με πάνω από 5.000 οικόπεδα και η έρευνα ξεκινά εντελώς δωρεάν.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ: Οι τελευταίες έρευνες αγοράς δείχνουν ότι οι αγοραστές προτιμούν οι εξοχικές τους κατοικίες να βρίσκονται κοντά στην Αθήνα (έως 2 ώρες με πλοίο ή οδικώς) διότι το διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έχει καθημερινά σύνδεση με όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες καθώς και με άλλες πόλεις εντός και εκτός Ευρώπης.

Ο μικρός χρόνος από το αεροδρόμιο στην κατοικία τους διατηρεί χαμηλό το κόστος μετάβασης, αλλά και το συνολικό χρόνο ταξιδιού. Κατά αυτόν τον τρόπο είναι εφικτή η χρήση της κατοικίας ακόμα και για σαββατοκύριακα.

Η Genecon Real Estate Greece μπορεί να κατασκευάσει το ονειρεμένο σας σπίτι παντού, αλλά οφείλει πάντα να παρουσιάσει την πιο συμφέρουσα λύση για σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του σπιτιού σας είναι πιστοποιημένα με ISO, ενώ η όλη κατασκευή φωτογραφίζεται αναλυτικά σε όλα τα στάδια της εξέλιξής της και παραδίδεται στο τέλος για να ξέρετε την ποιότητα του σπιτιού σας με αποδείξεις.

Η πενταετής γραπτή εγγύηση που παρέχει η εταιρεία μας φανερώνει την άριστη ποιότητα κατασκευής.

 

Υπηρεσίες

Το φάσμα των υπηρεσιών είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του απαιτητικού αγοραστή εξοχικής κατοικίας που αναζητά την υλοποίηση μια πολυτελούς κατοικίας με προσωπικές σχεδιαστικές επιλογες,σε περιοχή που επυθημη ,δίχως καμία ανάμιξη στην γραφειοκρατική και κατασκευαστική διαδικασία.