Inner_banner_company

Μόνο για Μεσίτες

CUSTOM MADE VILLAS (C.M.V)

Εργαλείο αιχμής για τα μεσιτικά γραφεία

(ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΜΟΝΟ)

Η GENECON DEVELOPMENT σας παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα της καινοτομία CUSTOM MADE VILLAS και δημιουργεί μία νέα αγορά κατοικίας για τους μεσίτες, απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των πελατών που θέλουν να αποκτήσουν την ιδανική για αυτούς κατοικία στην Ελλάδα.

 

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Δυνητικά μιλώντας, η προσφορά μίας ποιοτικής κατασκευής πλήρως προσαρμοσμένης στο προσωπικό γούστο του τελικού αγοραστή αλλά και στην τοποθεσία όπου αυτός επιθυμεί, θα μείωνε δραστικά την πιθανότητα άρνησης αγοράς, καθώς η τελική επιλογή πηγάζει αποκλειστικά από την επιθυμία του πελάτη. Με την επικρατούσα όμως πρακτική προσφοράς έτοιμων κατοικιών, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί εφόσον οι πραγματικές επιθυμίες του πελάτη (τοποθεσία, οικόπεδο, μέγεθος κατοικίας και σχέδιο) είναι αδύνατο να καλυφθούν πλήρως.

Στο εξής, χάρη στη νέα καινοτομία CUSTOM MADE VILLAS της GENECON DEVELOPMENT, η δυνατότητα της ευελιξίας και της πλήρους παραμετροποίησης των προσφερόμενων υπηρεσιών στις ανάγκες του κάθε πελάτη καθίστανται γεγονός στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τις μελλοντικές σας πωλήσεις. Το πρόγραμμα CUSTOM MADE VILLAS (C.M.V) εκμηδενίζει τις αναστολές των πελατών διότι επιλέγουν οι ίδιοι την περιοχή και το οικόπεδο τους, συμμετέχουν οι ίδιοι στο σχεδιασμό, ενώ η φροντίδα για την υλοποίηση αναλαμβάνεται υπεύθυνα και συνολικά από την εταιρεία μας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ GENECON DEVELOPMENT

1 ) Η υλοποίηση του προγράμματος C.M.V. στηρίζεται στην εύρυθμη, αμοιβαία συνεργασία των μεσιτικών γραφείων με την GENECON DEVELOPMENT καθώς, σε πρώτο επίπεδο, η εύρεση οικοπέδου στις επιθυμητές από τον πελάτη περιοχές επιτυγχάνεται σε συνεργασία με τα αντίστοιχα μεσιτικά γραφεία.

2) Σε ένα δεύτερο επίπεδο συνεργασίας, αν ένα μεσιτικό γραφείο προτείνει σε έναν πελάτη του την GENECON DEVELOPMENT για το σχεδιασμό και την κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του ή άλλης ξενοδοχειακής επένδυσης (αδειοδότησης, ανακαίνισης ή κατασκευής), τότε σε αυτή την περίπτωση το μεσιτικό γραφείο λαμβάνει υψηλότατη προμήθεια (5% έως 2.000.000€, 4% από 2.000.000€ έως 10.000.000€ και 3% από 10.000.000€ και άνω).

Για την αποδοτικότερη συνεργασία μας, αντιπρόσωποι της εταιρείας μας υπεύθυνοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επισκέπτονται το γραφείο σας για την εκπαίδευση σας στο πρόγραμμα C.M.V και την  ανάπτυξη του διαδικτυακού διαύλου επικοινωνίας (οπτικοακουστική δυνατότητα σύνδεσης με την εταιρεία μας). Επιπλέον, τα συνεργαζόμενα μεσιτικά γραφεία παραλαμβάνουν τακτικά έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό για τα νέα μας σχεδία κατοικιών και επενδυτικών ακινήτων.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ GENECON DEVELOPMENT

Αποδοτική προβολή και προώθηση οικιστικών και επενδυτικών οικοπέδων μέσω της ιστοσελίδας μας με σκοπό την κατασκευή εξοχικής κατοικίας-τουριστικού επενδυτικού έργου (συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχεία, οικισμοί σε υψηλές θέσεις προβολής διαδικτυακά και με ολοκληρωμένες λύσεις οικιστικής και επενδυτικής ανάπτυξης, πάντα με υψηλό όφελος για το μεσιτικό γραφείο). Η προώθηση των οικοπέδων σας γίνεται επίσης μέσω μεσιτικών γραφείων στο εξωτερικό, δίχως αξίωση προμήθειας από πλευράς τους καθώς προωθούν το πρόγραμμα C.M.V. στοχεύοντας αποκλειστικά στην κατασκευαστική προμήθεια.

Δημιουργία νέας αγοράς για τα μεσιτικά γραφεία, καθώς στο εξής, μέσα από τη συνεργασία τους με την GENECON DEVELOPMENT, προωθούν και κατασκευαστικό προϊόν με υψηλότερες αποδόσεις προμήθειας από την διαμεσολάβηση γης. Πέραν αυτού, λαμβάνουν ποσοστό 20% για κάθε διαμεσολάβηση ανάθεσης στην εταιρεία μας προμελέτης-αξιοποίησης-δυναμικής 3D παρουσίασης έργων και επενδύσεων.

Προσέλκυση πελατών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου καθώς οι κατασκευές μας ξεκινούν από τα 200 τ.μ.

• Η υποδομή που έχει η κατασκευαστική εταιρεία μας με στελέχωση όλων των ειδικοτήτων (δικηγόρους, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές κ.λπ.) και η μακρόχρονη πείρα της σε κάθε είδους οικοδομικό έργο, μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Υψηλή προμήθεια

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η διαρκής αναζήτηση και έρευνα αποδοτικότερων μεθόδων που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων -και κατά συνέπεια στην αύξηση των πωλήσεων- είναι κοινό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων επιχειρήσεων στον κόσμο. Η GENECON DEVELOPMENT εστίασε και καινοτόμησε σε 5 τομείς:

Aντισεισμική προστασία, υιοθετώντας την αξεπέραστη  κατασκευή FULL MASSIVE CONCRETE (κατασκευή όλου του κτιρίου από μπετόν).

Εξοικονόμηση ενέργειας με υλικά νανοτεχνολογίας και τρόπο κατασκευής που μειώνουν την κατανάλωση κατά 30% σε σχέση με τα συμβατικά κτίρια.

Παράδοση των εξοχικών κατοικιών μέσα σε 8 μήνες από την άδεια της πολεοδομίας.

Εύρεση οικοπέδου μέσω της πρωτοποριακής φόρμας PERSONAL LAND FINDER, που εξασφαλίζει στον πελάτη την επιθυμητή περιοχή και την καλύτερη τιμή.

CUSTOM MADE VILLAS που με απλά λόγια σημαίνει «Κτίζω σπίτι στην Ελλάδα, στην περιοχή/οικόπεδο αλλά και με το σχέδιο κατοικίας που επιθυμώ».

Περισσότερα για τις καινοτομίες της εταιρείας μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.genecongreece.com

Η GENECON DEVELOPMENT ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!